Izvēlne
Latviešu | Pусский

Privātuma politika

Laipni lūdzam mūsu tīmekļa vietnē hipp.lv un pateicamies Jums, ka interesējaties par mūsu uzņēmumu un produktiem. Jūsu datu aizsardzība mums ir ļoti svarīga. Tādēļ mēs vēlamies Jūs informēt, kā HiPP apstrādā Jūsu personas datus. Tīmekļa vietni hipp.lv nodrošina HiPP GmbH &Co. Vertrieb KG, Pfaffenhofen (turpmāk tekstā – HiPP).

Hipp ievāc, uzglabā un apstrādā Jūsu personas datus tikai, ja tas ir atļauts, pamatojoties uz tiesību aktiem vai ja Jūs mums esat to atļāvis darīt. Dati netiek pārsūtīti trešajām personām. Mēs izmantojam šos datus, lai sniegtu informāciju par ēdināšanu, aprūpi un attīstību saistībā ar Jūsu bērnu un lai iepazīstinātu ar produktiem un pakalpojumiem. Lūgums sazināties ar mūsu Klientu dienestu (elinai@sanitex.eu), tiklīdz Jūs vēlaties īstenot savas datu aizsardzības tiesības (informācijas labošana, dzēšana, apstrādes ierobežošana vai datu pārnesamība). Protams, Jūs esat laipni aicināts sazināties ar atbildīgo datu aizsardzības speciālistu. Kompetentā uzraudzības iestāde ir Datu valsts inspekcija, Blaumaņa iela 11/13, Centra rajons, Rīga, LV-1011, info@dvi.gov.lv. Tiesiskais pamats ir ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. Dati tiks glabāti līdz piekrišanas atsaukšanai, līguma izpildei vai leģitīmo (likumisko) interešu spēkā esamības laikā. 

1. Datu apstrāde

Mēs saņemam datus divos veidos: vai nu Jūs tos mums iesniedzat, vai arī mēs tos ievācam, kamēr Jūs izmantojat mūsu pakalpojumus.

1.1. Dati, ko Jūs mums iesniedzat

Vispārīgā gadījumā Jūs varat izmantot mūsu tīmekļa vietni, nesniedzot mums Jūsu personas informāciju tieši. Ja Jūs izmantojat noteiktus pakalpojumus, piemēram, Hipp BabyClub, apkārtraksta abonentu vai saziņas veidlapu, mēs Jums lūgsim sniegt personas informāciju. Tā varētu būt, piemēram, Jūsu personvārds, e-pasta adrese vai pasta adrese. Tas padarīs attiecīgo pakalpojumu ātrāku un lietotājam draudzīgāku. Daži pakalpojumi pat nevar tikt sniegti, neievadot Jūsu datus. Papildu informācijai par visiem hipp.lv sniegtajiem pakalpojumiem, lūgums skatīt šīs Konfidencialitātes politikas 2. punktu.

1.2 Dati, ko mēs saņemam, kad Jūs izmantojat mūsu pakalpojumus

Daži dati tiek ievākti, tiklīdz Jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietni.

1.2.1 Protokola dati

Automātiski ievāktie dati ietver tīmekļa servera protokola datus. Ik reizi, kad Jūs piekļūstat mūsu tiešsaistes pakalpojumiem un katru reizi, kad Jūs lejuplādējat kādu datni, ar šiem procesiem saistītie piekļuves dati tiek saglabāti protokola datnē uz mūsu servera. Katru datu kopumu veido:

  • Lapa, no kuras tika pieprasīta jaunā lapa vai datne;
  • Pieprasītās datnes vai lapas nosaukums;
  • Pieprasījuma datums un laiks, ja pieprasījums bija veiksmīgs un pieprasījuma laikā tika izmantots serveris;
  • Nosūtīto datu apjoms;
  • IP adrese, ko Jums piešķīra pakalpojuma sniedzējs;
  • Ja Jūs reģistrējaties ar lietotāja kontu, arī reģistrēšanās informācija attiecīgajam tīmekļa pakalpojumam;
  • Klienta piekļuves veida noteikšana (mobilais tālrunis, galddators, utt.);
  • Lietotāja aģents

Šī uzglabātā informācija tiek izvērtēta tikai ekskluzīvi anonīmi statistikas mērķiem.

1.2.2 Sīkdatnes

Sīkdatnes ir sīkas datnes, kas satur zīmju virkni, kurās tiek uzglabāta vai nu šifrēta, vai nešifrēta informācija. Serveris nosūta sīkdatnes uz Jūsu datoru, kur tās tiek uzglabātas. Tās, pirmkārt, kalpo, lai identificētu datoru, no kura Jūs piekļūstat tīmekļa vietnei. Ja Jūs reģistrējaties tīmekļa vietnē, sīkdatnes tiek izmantotas, lai informētu serveri, ka Jūs esat reģistrējies un lai pārbaudītu, vai Jums ir piekļuves tiesības lapai. Katrai sīkdatnei ir derīguma termiņš, pēc kura iztecēšanas tā vairs nedarbojas. Sīkdatnes ļauj izsekot lietotāja pārvietošanos no lapas uz lapu vienā tīmekļa vietnē un pat no tīmekļa vietnes uz tīmekļa vietni. Sīkdatnes var uzlabot saziņu starp mūsu serveri un Jūsu datoru, padarot tīmekļa vietnes izmantošanu daudz ērtāku. Sīkdatnes var piegādāt ne tikai tīmekļa vietnes operators, bet arī trešās personas. Jūsu pārlūkprogramma piedāvā iespēju izvietot sīkdatnes Jūsu datorā, dzēst jau esošās vai konfigurēt Jūsu datoru tā, lai ne visas sīkdatnes tiek uzglabātas Jūsu cietajā diskā vai tās netiek uzglabātas vispār. Lūgums ņemt vērā, ka dažas funkcijas (piemēram, piereģistrēšanās) nestrādās pareizi, ja Jūs atspējosiet sīkdatņu akceptēšanu.

Patlaban sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē mēs izmantojam šādiem mērķiem, kas nodrošina pareizu darbību:

Sīkdatnes nosaukums Sīkdatnes funkcija
etracker sīkdatnes Atkārtotu apmeklētāju konstatēšana; apraksts pie 1.2.3.
Nepastāvīgās sesijas sīkdatnes (Paziņojums par zīdīšanu) Attur Paziņojuma par zīdīšanu atkārtotu parādīšanos uz Jūsu tīmekļa vietnes apmeklējuma laiku.
Paziņojums par sīkdatnēm Attur Paziņojuma par sīkdatnēm atkārtotu parādīšanos uz Jūsu tīmekļa vietnes apmeklējuma laiku, līdz Jūs aizverat pārlūkprogrammu.

1.2.3 etracker

Hipp.lv un saistītās pakārtotās lapas izmanto uzņēmuma etracker GmbH piedāvātās tehnoloģijas, lai ievāktu un saglabātu datus tīmekļa pakalpojumu pilnveides nolūkā. Šos datus var izmantot arī, lai izveidotu lietotāja profilus ar pseidonīmu. Šajā nolūkā var tikt izmantotas sīkdatnes. Sīkdatnes ir sīkas teksta datnes, kas tiek uzglabātas tīmekļa vietnes apmeklētāja pārlūkprogrammas kešatmiņā. etracker tehnoloģiju ievāktie dati netiks izmantoti, lai noteiktu tīmekļa vietnes apmeklētāja personas identitāti un tie netiks kompilēti ar personas datiem, kas saistīti ar personu, kas izmanto pseidonīmu, ja vien ar attiecīgo personu nav panākta atsevišķa vienošanās. Datu ievākšana un uzglabāšana var tikt atsaukta jebkurā laikā attiecībā uz pakalpojumiem nākotnē:

Jūs neredzat pogu? Lūgums deaktivēt Jūsu reklāmu bloķētāju un atkārtoti ielādēt tīmekļa vietni.

2. Individuāla apkalpošana

2.1. Saziņas veidlapa

Mūsu tīmekļa vietnē ir arī veidlapa saziņai, kas ļauj Jums ar mums sazināties, ja Jūs vēlaties, lai mēs uz Jūsu jautājumiem atbildam individuāli. Jebkurā gadījumā mēs ievāksim Jūsu personvārdu un Jūsu e-pasta adresi, lai mēs ar Jums varētu sazināties. Ja Jūs norādīsiet mums savu tālruņa numuru, mēs ar prieku Jums piezvanīsim, lai atbildētu uz Jūsu jautājumu.

Visi dati tiek izmantoti tikai, lai atbildētu uz Jūsu jautājumu. Tie netiks izmantoti pārdošanas sarunām vai citiem reklāmas pasākumiem.

Mēs labprāt informēsim Jūs par visiem datiem, ko mēs saistībā ar Jums esam saglabājuši. Papildu informācijai lūgums izlasīt nodaļu “Kontakti”.

2.2 Informatīvs apkārtraksts

Mēs piedāvājam arī iespēju pierakstīties (vai atrakstīties) informatīva apkārtraksta par mūsu produktiem saņemšanai. Reģistrācijas un saziņas nolūkā mēs ievācam uzrunas formu un personvārdu. Turklāt mēs ievācam Jūsu e-pasta adresi, lai mēs varētu apstiprināt Jūsu reģistrāciju un nosūtīt Jums apkārtrakstu.

Mēs nepārtraukti pilnveidojam mūsu apkārtrakstu. Tas ietver arī nosūtītā apkārtraksta novērtējumu, piemēram, vai e-pasta adrese tika sasniegta, vai apkārtraksts tika atvērts un vai uz saitēm tika uzklikšķināts, un vai tika izveidoti automātiski kļūdas paziņojumi.

Datus ievāc un apstrādā tikai ekskluzīvi HiPP. Dati netiek pārsūtīti trešajām personām.

Jūsu reģistrācijas apkārtraksta saņemšanai kontekstā Jūs atļaujat arī izklāstīto datu izmantošanas veidu. Jūs varat atsaukt šo atļauju jebkurā laikā un Jūs vienmēr varat iebilst, ka apkārtraksts Jums tiek sūtīts. Visvienkāršāk ir izmantot apkārtrakstā iekļauto saiti, kas satur arī aprakstu, kā izrakstīties.

3. Sociālie mediji

Arī mūsu lapa sociālo mediju platformās (Facebook, YouTube) piedāvā plašus individuāla atbalsta pakalpojumus un iespēju uzturēt saziņu ar mums. Šie sociālo mediju pakalpojumi arī ievāc personas datus, piemēram, par Jūsu izveidoto profilu vai ar tā dēvēto sociālo spraudņu starpniecību, kas ir iestrādāti trešo personu tīmekļa vietnēs.

Ja Jūs nosūtat mums pieprasījumu, izmantojot kādu no šīm sociālo mediju platformām, mēs pārsūtīsim pieprasījumu atbildīgajam departamentam. Dati tiks izmantoti tikai, lai atbildētu uz Jūsu pieprasījumu un netiks pārsūtīti trešajām personām.

Lai ar mums varētu sazināties ar sociālo mediju starpniecību, Jums vispirms šajos pakalpojumos ir jāreģistrējas. Šajā nolūkā aiz attiecīgā pakalpojuma esošie uzņēmumi reģistrēs, uzglabās un izmantos personas datus, ja tas būs nepieciešams. Mēs nevaram ietekmēt šo datu raksturu, apjomu un apstrādi. Tas attiecas arī uz visiem sociālajos medijos augšuplādētajiem attēliem/video. Lūgums ievērot, ka sociālo mediju pakalpojumiem varētu būt nodotas tiesības. Sīkāka informācija ir sniegta attiecīgā pakalpojuma sniedzēja lietošanas noteikumos un konfidencialitātes politikā.

Šos pakalpojumus sniedz ASV izvietoti uzņēmumi:
Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)
Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA)

Ja Jūs atverat mūsu tīmekļa vietnei piederošu tīmekļa lapu, kas satur spraudni, Jūsu pārlūkprogramma izveidos tiešu savienojumu ar attiecīgo uzņēmumu serveriem. Spraudņa saturs tiek pārsūtīts tieši uz Jūsu pārlūkprogrammu un tiek integrēts tīmekļa vietnē. Tādēļ mēs nevaram ietekmēt to datu apjomu, ko attiecīgie uzņēmumi reģistrē ar šādu spraudņu palīdzību. Līdz ar to mūsu sniegtā informācija pamatojas uz mūsu pašreizējām zināšanām:

Integrējot spraudņus, attiecīgie uzņēmumi iegūst informāciju, ka Jūs esat piekļuvis noteiktām mūsu interneta piedāvājuma lapām. Ja Jūs jau esat reģistrējies vienā no minētajiem uzņēmumiem, tie var sasaistīt Jūsu apmeklējumu ar attiecīgo kontu, ko Jūs pie viņiem esat izveidojis. Ja Jūs sadarbojaties, izmantojot spraudņus, Jūsu pārlūkprogramma nosūtīs attiecīgo informāciju tieši attiecīgajam uzņēmumam, kur tā tiek uzglabāta. Ja Jums nav lietotāja konta nevienā no iepriekš minētajiem uzņēmumiem, pastāv iespēja, ka tie ir uzzinājuši Jūsu IP adresi un uzglabā to.

Līdz ar to nevar tikt izslēgts, ka iepriekšminētie uzņēmumi konstatē katru mūsu tīmekļa vietnes apmeklētāju, pamatojoties uz IP adresēm un URL, pat ja apmeklētājs nedz uzklikšķina uz spraudņa, nedz arī ir reģistrējies uzņēmumā ar lietotāja kontu.

Lai uzzinātu vairāk par šo uzņēmumu veiktas datu ievākšanas un to turpmākas apstrādes nolūku un apjomu un Jūsu tiesībām un iespējām šajā sakarā, un kuri iestatījumi aizsargā Jūsu privāto sfēru, lūgums skatīt konfidencialitātes politikas, ko snieguši:

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
Google: http://www.google.com/intl/de/privacy/privacy-policy.html

4. Saziņai

HiPP Group Datu aizsardzības speciālists:

A. Meijers (A. Maier)
E-pasts: datenschutz(at)hipp.de
Georg-HiPP-Straße 7
85276 Pfaffenhofen