Ilgtspējība uzņēmuma organizācijā

HiPP ilgtspējība nav mārketinga triks. Vairāk nekā 50 gadus mēs esam saistīti ar bioloģisko lauksaimniecību. Kā novatoriskam uzņēmumam mums ir bijusi liela ietekme uz ilgtspējīgiem standartiem. Mūsu ilgtspējības vadība ir vērsta uz visu uzņēmumu, kā arī uz visu ražošanas vērtību ķēdi.

Mēs ieviešam noteiktos HiPP standartus arī saviem piegādātājiem un ražotājiem, lai nodrošinātu kvalitātes, vides aizsardzības un godīgu, sociālu darba apstākļu garantēšanu.

Pie mums ilgtspējība ir vadības jautājums 

Ilgtspējības pārvaldība ir iesakņota mūsu uzņēmuma vadībā. Katrs uzņēmuma departaments ieceļ atbildīgo ilgtspējības pārstāvi, kurš aktīvi strādā pie mērķu izstrādes un ieviešanas.

 

Dokumentācija

Ilgtspējības pārskatā mēs publicējam visus svarīgos uzņēmuma datus, kā arī savus gada mērķus. Visas HiPP atrašanās vietas ir sertificētas saskaņā ar ISO 14001 standartu. Pfaffenhofena bija pirmā lokācija 1997. gadā, un tā arī ir apstiprināta saskaņā ar EMAS (Eiropas Savienības Vides vadības un audita sistēma).

Apbalvojumi

2013. gadāIlgtspējīgākais uzņēmums Vācijā” - WirtschaftsWoche patērētāju aptauja

Patērētāji (8400 aptaujas dalībnieki) nobalsoja par HiPP kā ilgtspējīgāko uzņēmumu Vācijā 2013. gadā.

2013. gadā Vācijas federālās valdības CSR balva

HiPP ieguva šo balvu par izcilu ieguldījumu vides un sabiedrības, uzņēmuma vadības, tirgus un darba vietas jomā (500 - 4 999 darbinieku kategorijā).

2012. gadāVācijas Ilgtspējības balva

HiPP saņēma balvu kā viens no 3 ilgtspējīgākajiem uzņēmumiem Vācijā.

2011. gadāVācijas Saules balva 2011”

Eiropas atjaunojamās enerģijas asociācija EUROSOLAR pagodināja HiPP par atjaunojamo enerģijas avotu piemērotu izmantošanu.

2011. gadāCienījamais biznesmenis

Rīkojumā par kolektīvajiem kapitāla ieguldījumiem (KKV) tika godināta ētiska attieksme pret uzņēmuma darbiniekiem, klientiem un sabiedrību. Etaloni ir arī pilsoniskā apņemšanās, biznesa drosme un godīga vadība.

2010. gadāGada uzņēmējs”

Šī balva tiek piešķirta par ekonomiskās varas attīstību, īpašu atbildības sajūtu un sociālo apņemšanos.

2009. gadā “Vācijas Ilgtspējības balvu” kategorijā “Labākais iepirkums” saņēma HiPP par rūpīgu un ilgtspējīgu izejvielu iegādi.

Šeit jūs atradīsit papildu atzinības un balvas 

Sadarbība

Mēs redzam sevi kā mācību organizāciju, kas iesaistīta tīklošanā un cieši sadarbojas ar universitātēm, zinātniskajām institūcijām un citiem partneriem.